Ryzon baking book A practical manual for the preparation of food requiring baking powder

Publication Title Name :

Ryzon baking book A practical manual for the preparation of food requiring baking powder

اسم عنوان المنشور
Publication year :Bookسنة النشر
Publication Address :-عنوان المنشور
Main Category :

Technology

الفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T Technology 641 Food & drinkالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :641.5المجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :-رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Ryzon baking book :عنوان المقال
Statement of responsibility :Comp. and ed. by Marion Harris Neil.. with master recipes by Miss Jessie A. Long.. Janet McKenzie Hill.بيان المسؤولية
Place of publication :New York :مكان النشر
Name of publisher :

General Chemical Company, Food Dept,

اسم الناشر
Date of publication :1916.تاريخ النشر
Publication Extent :80 ,[1] p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :23 cm.أبعاد النشر
Topical term :Cooking.المصطلح الموضعي
Leader :Neil, Marion Harris, / Compiler and editor.رقم التصنيف
ISBN :-الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :00000cam#a2200000uu#4500الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :10942105تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :FLSعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :20140510091843.0مصدر الفهرسة
DDC No :751111s1916####nyua###fr#####000#0#eng#dرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Library, U.S. Dept. of Agriculture c)TxDW d)DLC d)EG-EULCمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :-عنوان الوعاء
Publication data field :2)21 a)641.5حقل بيانات النشر
physical descripti :-حقل الوصف المادى
Topical term :a)Ryzon baking book : b)A practical manual for the preparation of food requiring baking powder / c)Comp. and ed. by Marion Harris Neil.. with master recipes by Miss Jessie A. Long.. Janet McKenzie Hill.رؤوس الموضوعات
Language Code :a)New York : b)General Chemical Company, Food Dept, c)1916.رمز اللغة
Additional input :a)80 ,[1] p. : b)ill. ; c)23 cm.المدخل الإضافي
Author Name :a)Cooking.اسم المؤلف
Other data :a)Neil, Marion Harris, e)Compiler and editor.بيانات أخرى
Research topic :a)Neil, Marion Harris, e)Compiler and editor.|A practical manual for the preparation of food requiring baking powder /|a)agr17000350|a)(OCoLC)1823978|9)(DLC)agr17000350|a)TX765 b)N4.|موضوع البحث

 

معالم تاريخ الانسانية. المجلد الثالث.

Book 1950
و.هـ

901 الفلسفة النظرية

-
مطبعة لجنة التأليف والترجمة.
901
و.هـ
a)Ryzon baking book : b)A practical manual for the preparation of food requiring baking powder / c)Comp. and ed. by Marion Harris Neil.. with master recipes by Miss Jessie A. Long.. Janet McKenzie Hill.
a)Neil, Marion Harris, e)Compiler and editor.|A practical manual for the preparation of food requiring baking powder /|a)agr17000350|a)(OCoLC)1823978|9)(DLC)agr17000350|a)TX765 b)N4.|

القاهرة.

مطبعة لجنة التأليف والترجمة.
1950
850ص
18سم
-
هـ.و
00000nam#a2200000ua#4500
11599964
FLS
20130212134031.0
130212| #### ####|r####|000#0# ||
a)جامعة عين شمس، كلية الاداب.
-
2)12 a)901
a)و.هـ
a)معالم تاريخ الانسانية. b)المجلد الثالث. c)عبدالعزيز توفيق جويد.
a)القاهرة. b)مطبعة لجنة التأليف والترجمة. c)1950
a)850ص c)18سم
-
2)qrmak
a)هـ.و|المجلد الثالث.|a)1ط|

 

مركز الخزف بالفسطاط /

-
738 الفنون الزخرفية

الخزف

-
738
-
مركز الخزف بالفسطاط /
-
القاهرة :

وزارة الثقافة،

القاهرة :
42 ص. :
25 سم.
الخزف. / qrmak
00000nam#a2200000ua#4500
10969089
FLS
20101229125741.0
100614s199u####ua|da##fr####|000#0#ara#c
a)EG-EULC
-
2)21 a)738
-
a)مركز الخزف بالفسطاط /
a)ط. 1
a)القاهرة : b)وزارة الثقافة، c)[ 1900 ؟].
a)42 ص. : b)إيض، صور، c)25 سم.
-

2)qrmak a)الخزف.

|a)قطاع الفنون التشكيلية-الادارة العامة للمراكز الفنية.|Al-foustat Ceramics Centre /|a)Al-foustat Ceramics Centre /|
-