Foodstheir origincomposition and manufacture

Publication Title Name :

Foodstheir origincomposition and manufacture

اسم عنوان المنشور
Publication year :Book سنة النشر
Publication Address :Tibbles, William.عنوان المنشور
Main Category :

Technology

الفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T Technology Foodالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :-المجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :Tibbles, William.رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Foods, their origin, composition and manufacture,عنوان المقال
Statement of responsibility :by William Tibbles..بيان المسؤولية
Place of publication :London,مكان النشر
Name of publisher :

Baillière, Tindall and Cox,

اسم الناشر
Date of publication :1912تاريخ النشر
Publication Extent :viii, 950 p.نطاق النشر
Publication Dimensions :-أبعاد النشر
Topical term :Food.المصطلح الموضعي
Leader :-رقم التصنيف
ISBN :-الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :00849cam a22002771 4500الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :7292886تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :-عناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :20050815190602.0مصدر الفهرسة
DDC No :820626s1912 xx 000 0 engرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)DLC c)DNLM d)NcRS d)DLCمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :-عنوان الوعاء
Publication data field :-حقل بيانات النشر
physical descripti :a)Tibbles, William.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Foods, their origin, composition and manufacture, c)by William Tibbles..رؤوس الموضوعات
Language Code :a)London, b)Baillière, Tindall and Cox, c)1912رمز اللغة
Additional input :a)viii, 950 p.المدخل الإضافي
Author Name :a)Food x)Analysis.اسم المؤلف
Other data :-بيانات أخرى
Research topic :|Microfilmed for preservation|a)Microfilmed for preservation 5)DNLM|Food / Analysis.|a)Food.|a)agr12002149|a)(OCoLC)4112184|9)(DLC)agr12002149|a)TX353 b).T52|a)premarc|a)Film 5778 no. 1|a)QU b)T552f 1912|موضوع البحث

 

Petit Dictionnaire Francais - Arabe A L’usage Des Etudiants : Novelle edition revue, Corrigee, Augmentee et Illustree/

Book 1948
Belot , Le. P. J. B

443 المعاجم الفرنسية

-
French Langauge - Arabic Langauge
443,1
Belot , Le. P. J. B
a)Foods, their origin, composition and manufacture, c)by William Tibbles..
|Microfilmed for preservation|a)Microfilmed for preservation 5)DNLM|Food / Analysis.|a)Food.|a)agr12002149|a)(OCoLC)4112184|9)(DLC)agr12002149|a)TX353 b).T52|a)premarc|a)Film 5778 no. 1|a)QU b)T552f 1912|

Beyrouth :

Imprimerie Catholique ;
1948
352 P :
18 cm
French Langauge - / Dictionaries
-
00000naa#a2200000uu#4500
11664904
FLS
20130314112641.0
130314s1948uuuule|####fr#####000#0#fre#d
a)Ain Shams University - Faculty of Arts
a)fre
2)21 a)443,1
a)Belot , Le. P. J. B
a)Petit Dictionnaire Francais - Arabe A L’usage Des Etudiants : b)Novelle edition revue, Corrigee, Augmentee et Illustree/
a)Beyrouth : b)Imprimerie Catholique ; c)1948
a)352 P : b)Illus ; c)18 cm
-
a)Arabic Langauge - v)Dictionaries
|Novelle edition revue, Corrigee, Augmentee et Illustree/|Arabic Langauge - / Dictionaries|a)French Langauge - v)Dictionaries|a####fr#####000#0#|

 

etude sur la condition prive de la femme.

gide,paul
340 القانون

-

la rase,
340.9
gide,paul
etude sur la condition prive de la femme.
paul gide
paris:

la rase,

paris:
585p;
22cm.
-
00000nam#a2200000ua#4500
11107241
FLS
20110722024550.0
100614s1885uuuuua|aaaa|r####|000#0#fre||
a)EG-EULC
-
a)340.9
a)gide,paul
a)etude sur la condition prive de la femme. c)paul gide
a)10.th.ed.
a)paris: b)la rase, c)1885
a)585p; c)22cm.
-

2)qrmak

|
-