Dough rheology baked prod textime

Publication Title Name :Dough rheology baked prod.textimeاسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1990سنة النشر
Publication Address :Hamed Faridiعنوان المنشور
Main Category :Agriculture & related technologiesالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :630 Agriculture & related technologies | الفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :630رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Dough rheology baked prod.textimeعنوان المقال
Statement of responsibility :Statement of responsibility not availableبيان المسؤولية
Place of publication :New Yorkمكان النشر
Name of publisher :unknown publisherاسم الناشر
Date of publication :1990تاريخ النشر
Publication Extent :NAنطاق النشر
Publication Dimensions :NAأبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00000naa#a2200000uu#4500رقم التصنيف
ISBN :c)146.800الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10269488الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20090209111543.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :NAعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Hamed Faridiمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :Dough rheology baked prod.textimeعنوان الوعاء
Publication data field :a)New York c)1990حقل بيانات النشر
physical descripti :Not Availableحقل الوصف المادى
Topical term :a)Dough rheology baked prod.textimeرؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :لا يوجد معلومات اضافية للمدخل اللأضافيالمدخل الإضافي
Author Name :Hamed Faridiاسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :لا يوجد بيانات اضافيةموضوع البحث

 

Featured Article

Articles